Artmywall åbner d. 1. oktober 2018

Den 1. oktober 2018 bliver dagen hvor Artmywall for første gang åbner de virtuelle døre til et online galleri, hvor du kan købe kunstfotografiske print i storformat til at hænge op på væggen.

I anledning af åbningen af Artmywall har vi et særligt åbningstilbud: Få 10% rabat på din første ordre! Brug koden: AMW-START-10 når du afgiver din første ordre.

Vores fokus har været på at gøre det så nemt som muligt for dig som kunde. Derfor er der ikke flere hundrede billeder at vælge mellem. Konsekvensen af at sidde og bladre et meget stort antal billeder igennem er ofte, man giver op, og den tomme plads på væggen får lov at være tom.

Vores koncept er således bevidst gjort enkelt:

  • Vi fotograferer selv de billeder der ligger i galleriet og udvælger billederne med omhu i mindre kollektioner.
  • Vi tilbyder kun den højeste kvalitet og gør det nemt for dig at vælge.


Vores kollektioner er sjældent på mere end 10-12 billeder af gangen. Disse er samlet for at gøre det mere overskueligt at finde det helt rigtige billede. Det kan være kollektioner; der kommer fra en bestemt region (fx. Jylland, Fyn, Sjælland, Italien, USA, etc.), en specifik by (fx. Århus, Ribe, København, New York, etc.), et konkret emne (fx. abstrakt, S/H, landskab, arkitektur, etc.), eller en særlig stemning (fx. vinter, sommer, kærlighed, varme, danskhed, etc.).

Vi har aldrig mere end 6 kollektioner til salg på et givent tidspunkt, men bare rolig, der kommer masser af fornyelse: Fire gange om året vil vi nemlig udskifte to af vores kollektioner. Det betyder at en given kollektion af billeder, kun eksisterer hos Artmywall i ni måneder, til gengæld kommer der hele tiden nye billeder til.

Hvis du gerne vil have besked før vi fjerner- og tilføjer nye kollektioner i galleriet så tilmeld dig vores maillingliste. Bare rolig vi spammer ikke din indbakke, vi udsender kun en enkelt mail hvert kvartal med besked om de billeder der snart vil forsvinde, og de billeder der snart bliver tilføjet.

Vi tilbyder fotokunst i to størrelser, til særdeles rimelige priser:

  • Et billede i A3-størrelse (ca. 30×42 cm) koster 495,- kroner inkl. moms
  • Et billede i A2-størrelse (ca. 42×60 cm) koster 995,- kroner inkl. moms


Der er ingen gebyrer, ingen porto (ved forsendelse i Danmark, undtagen Færøerne og Grønland), prisen inkluderer alt!

Billederne produceres manuelt og enkeltvis på kraftigt galleri-kvalitets fotopapir, og inspiceres nøje inden de pakkes og sendes.

 

Kan du lide Artmywall? Del gerne!

0 kommentarer om “Artmywall åbner d. 1. oktober 2018

Opret kommentar

Translate »