Foreslå en lokation

Vi bruger mange dage om året på at fotografere. Hvad enten det er; en ferie, en weekend, en smuttur på et par timer, eller gåtur, så har vi altid vores kameraer med os, og vi elsker at gå på opdagelse, og vi elsker at fotografere.

Vi kender naturligvis ikke alle de steder her i landet, som folk med lokalkendskab kender til, eller enhver fantastisk destination i udlandet.

Derfor modtager vi meget gerne forslag til lokationer eller destinationer vi kan besøge med vore kameraer, og besøger vi en lokation eller destination DU har foreslået, og ender et billede derfra med at få en plads i galleriet her hos Artmywall, kvitterer vi naturligvis med at give dig mulighed for frit at vælge et af billederne fra den pågældende lokation eller destination, helt uden beregning. Ønsker du at tage imod dette tilbud, er du naturligvis også nødt til at udfylde din mailadresse, ellers kan vi jo ikke vide, hvem vi skal takke, og hvortil vi skal sende præmien.

Så har du en idé til et sted vi bør besøge, så lad os det vide ved at udfylde formularen herunder. Måske planlægger vi et besøg med det samme, måske laver vi lige en afstemning mellem flere forskellige forslag på vores side på Facebook. Under alle omstændigheder er vi taknemmelige for dine forslag.

Kan du lide Artmywall? Del gerne!

Translate »