Tilmeld dig nyhedsbrevet og vind!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag (fire gange om året) i lodtrækningen om et valgfrit og gratis print i A3 størrelse (værdi 495,- kroner) blandt de billeder der på det givne tidspunkt findes i vores kollektioner.

Bare rolig! Vi spammer ikke din indbakke med mails. Vi sender kun mails når vi udskifter billeder i vores kollektioner, og det sker normalt med 1-3 måneders mellemrum. Det kan være enkelte billeder i en eller flere kollektioner, eller det kan være en hel kollektion. At informere vores kunder om dette, er det primære formål nyhedsbrevet.

Måske har du i forbindelse med dit besøg hos Artmywall set et billede du kunne lide, men har ikke fået det købt. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bliver du adviseret før vi fjerne billeder i vores kollektioner, og du får besked om hvilke billeder der snart tilføjes.

Du skal blot udfylde nedenstående formular. Så bliver du informeret før vi skifter ud i vores billeder, og deltag samtidig – fire gange om året – i lodtrækningen om et valgfrit og gratis print i A3 størrelse blandt de billeder der på det givne tidspunkt findes i vores kollektioner.

Kan du lide Artmywall? Del gerne!

Translate »